Equip de Preparació Local

Els membres de l’Equip de Preparació Local es reuniran periòdicament per organitzar les diferents feines del mateix i els grups en els què estan distribuits són:

  1. Difusió local i contacte. Encarregats de la difusió a nivell local mitjançant cartells, xarxes socials, pàgines web, premsa, etc. I del contacte amb associacions locals, escoles i grups, per tal d’explicar què és Taizé i l’Encontre, fent partícip al poble de la importància d’aquest.

  2. Allotjament en les famílies, responsables de coordinar i  informar a aquelles famílies que desitgen acollir peregrins.

  3. Dia d’arribada, responsables de totes les feines necessàries el dia 28 per tal d’allotjar a tots els joves en les respectives cases d’acollida.

  4. Grup d’oracions, encarregats de portar a terme les feines pràctiques necessàries per a la realització d’aquestes,        exceptuant el seu contingut.

  5. Música, encarregats de preparar tot allò referent a la       música, orquestra i cor, tant per als músics locals com per als peregrins.

  6. Grup d’animadors, encarregats de dirigir les reunions        d’animadors per preparar les oracions i actes comuns durant  l’encontre.

  7. Grups de compartir, responsables d’organitzar tot allò necessari per als moments de reflexió i intercanvi entre els joves. En conjunt amb el grup de Visites i trobades, encarregats de buscar i preparar aquelles visites i trobades a llocs i grups d’esperança, a realitzar     durant els dies de l’encontre.

  8. Ambientació de la parròquia, per a les diferents oracions.

  9. Vigília de cap d’any, encarregats de preparar la nit del 31 de desembre: l'oració per la pau i la posterior festa de les nacions.

  10. Pregàries d’abans de l’encontre, per tal d’organitzar tot allò necessari per preparar aquests dies tan importants.

 

Calendari de reunions

(s'aniran afegint a mesura que es programen)

Equip de Preparació Local

Equip de Preparació Local

Parròquia Sant Jaume Apòstol d'Algemesí

Difusió local i contacte

Difusió local i contacte

Allotjament en famílies

Allotjament en famílies

Dia d'arribada

Dia d'arribada

Oracions

Oracions

Música

Música

Animadors

Animadors

Compartir i visites

Compartir i visites

Ambientació de la parròquia

Ambientació de la parròquia

Vigília de cap d'any

Vigília de cap d'any

Pregàries

Pregàries