Taizé

Taizé

Oració al Wacken (Strasbourg)

Oració al Wacken (Strasbourg)

Oració a una parròquia de Praga

Oració a una parròquia de Praga

El Senyor

El Senyor

Oració a Letnyany (Praga)

Oració a Letnyany (Praga)

Oració a la catedral de Praga

Oració a la catedral de Praga

Encontre Europeu de Taizé

Com és una pregària de Taizé?

L'encontre a la parròquia de Sant Jaume

 

Aquest cap d’any, l’Encontre Europeu es celebrarà a la ciutat de València, i és per això que a Algemesí també arribaran joves d’arreu del món, els quals seran acollits a les diverses parròquies del poble.

Les famílies que així ho desitgen podran acollir joves peregrins a les seues cases, per això només caldrà emplenar una de les fulletes que repartirem i estaran disponibles a la Casa Abadia. En aquestes fulles, a banda de les dades pròpies, també s’anotaran preferències, com per exemple el nombre d’acollits.

Durant l’estada dels peregrins, la gent de la parròquia i demés interessats podran participar de les oracions pròpies de l’encontre si així ho desitgen (hagen acollit o no).

El dia a dia de l’encontre començarà amb una oració al matí a la Basílica, seguit de la reflexió i intercanvi en xicotets grups i la marxa cap a València en transport públic. Allí els joves recolliran un picnic per dinar i sopar, assistiran a una oració a migdia i una de vesprada, a més de poder participar dels diferents tallers que es programaran. En acabar, cadascú tornarà a la seua casa, també amb transport públic.

Per tal d’organitzar l’acollida i les diferents activitats al poble, s’ha constituït un Equip de Preparació Local al que està convidat a participar tot aquell interessat, siga o no de la parròquia. Per ajudar no és necessari acollir i a l'inrevés.

Com puc acollir?

Pots emplenar el següent formulari o emplenar una de les fulletes que s'han repartit i entregar-la a la Casa Abadia o a la Sagristia.

Com puc ajudar?

Si vols formar part de l'Equip de Preparació Local pots enviar un correu a taizesantjaume@gmail.com o preguntar-li a D. Jesús. A la cartellera trobaràs més info!

Contacta amb nosaltres!

Pots contactar amb nosaltres de diferents formes per consultar dubtes, preguntes, fer suggerències o allò que vulgues:

  • Envia un correu electrònic a la direcció taizesantjaume@gmail.com

  • Per telèfon al número 639 55 50 37

  • O posa "m'agrada" a la nova pàgina de facebook!

Mira quantes famílies volen acollir!